Martin van Gelder NVM / MVA Makelaar;

Kwaliteit betaalt zichzelf.

Met meer dan 25 jaar ervaring in groot Amsterdam heb ik de nodige kennis en ervaring op zak om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Of het nu gaat om aan- en verkoopbegeleiding, advisering, verkoop van onroerend goed uit nalatenschappen of verhuuropdrachten.

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de makelaardij en vanaf 2000 beëdigd makelaar/taxateur. Ik concentreer mij volledig op de woningmakelaardij. Het uitgebreid persoonlijk contact met koper(s) en verkoper(s) van particulier onroerend goed (appartementen en woningen) vind ik één van de meest aansprekende werkzaamheden. Daarnaast verhuur ik als service aan bestaande relaties appartementen aan expats.

In 2005 ben ik voor de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) mede-initiator geweest van de introductie van mediation (een vorm van conflictbemiddeling).

In 2010 heb ik, naast de permanente educatie van de NVM, de NOVEX opleiding gevolgd. Deze opleiding leidt op tot het afwikkelen van nalatenschappen in de meest brede zin van het woord. Ik leg hierbij de nadruk op het waarderen en verkopen van onroerend goed afkomstig uit erfenissen, ten behoeve van Goede Doelen organisaties en via het (Amsterdamse) notariaat. Als ambassadeur van Het Blauwe Fonds ben ik actief betrokken met de LGBT community. O ja, ik houd van loyale klanten.