Wat kan ik voor u betekenen?

Een cruciale vraag en voor iedereen anders in te vullen. Ik start altijd met een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Op die manier leer ik u  kennen en niet onbelangrijk uw woonwensen en u weet wat u aan mij heeft.

Of het nu gaat om een starter, een doorstarter, een oudere jongere of een jonge oudere, een nieuwbouwhuis of een dertiger jaren woning met tuin, voor iedere woonwens zoek ik een oplossing. Ondanks de digitalisering van het zoekproces blijft ook het persoonlijke advies van de vakman van groot belang.

Wilt u kleiner wonen of juist samen of wordt het een patchwork huishouden, hoe pakt u dat aan? Hoe vindt u de weg tussen eigen grond of voortdurende / eeuwigdurende erfpacht, Verenigingen van Eigenaren,   funderingsproblemen, erfdienstbaarheden, een MJOP (meerjarenonderhoudsplanning), omgevingsfactoren, de drie dagen bedenktijd, wel of niet inschrijven van de koopakte bij het Kadaster? Er zijn veel keuzes te maken die tijd kosten. Ik streef ernaar u deskundig en efficiënt te begeleiden. Met jarenlange kennis in de Amsterdamse markt, grote betrokkenheid bij u en uw woonwensen, service en betrouwbaarheid kan ik uw droomhuis verwezenlijken.